2012. augusztus 10., péntek

Marie Claire fotósorozat











 Mint gondolom tudjátok (vagy nem), Miley-val interjút készített a Marie Claire. Az újság címlapján is Miley látható, ami most az énekesnő twitter profilképe. A fotósorozatból sikerült elcsípnem pár képet. Szerintem nagyon jól sikerültek és Miley haja valami fantasztikus. Olyan vad. Kicsit emlékeztet egy két ruhadarab és beállás a Can't be tamed videóklippre. :D 

Nem tudom ti hogy vagytok vele...

 ... de én egyszerűen nem bírom szó nélkül hagyni a Miley-t ócsároló embereket. Semmit nem tudnak róla, még is azt mondják rá hogy r*banc, vagy bármi más rosszat. Nem az! Hogy lenne az? Nézzenek már utánna az ilyenek annak hogy Miley valójában mit csinál. Mert biztos nem azt hogy fűvel fával lefekszik. 


 Ő albumokon és filmeken dolgozik. Sportolni jár, és kutyáival tölti szabad idejét. Van egy vőlegénye Liam akivel 3 éve együtt van. És nagyon szeretik egymást. Volt egy csúnya összeveszésük, de nem bírták egymás nélkül. És azóta sem vesztek össze olyan nagyon. 
 Szerintem aki így él mint Miley az nem egy r*banc... attól hogy nem szereted ne írd le... nem is tudsz róla semmit sem (azoknak szól akik azt mondják rá h. r*). De azt viszont elhiszem hogy hihetetlenül írigy vagy rá. Inkább éld az életed légy boldog és ne pazarold arra az ídőd hogy Miley-t ócsárolod. Nem kötelező kedvelni de akkor ne szóld le!
 Nekem sem kéne arra pazarolnom az időm hogy ilyet írok. De muszáj volt. Ez volt az utolsó hogy foglalkozok az ilyen kis jelentéktelenekkel, akik inkább más életébe kötnek bele, mint hogy magukba nézzenek.... pussz :3

2012. augusztus 9., csütörtök

Miley eddigi szerepeiről készült egy "rajz"


Hannah >>>> Hannah Montana (amerikai film/sorozat)
Ronnie (veronica) >>>> The last song (amerikai romantikus-dráma)
Lola >>>> LOL (amerikai vígjáték)
Molly >>>> So Undercover (amerikai akció-vígjáték)

2012. augusztus 8., szerda

Miley kutyája bosszúszomjas

  Miley és Liam közös kutyájuk Ziggy (kislány) nagyon féltékeny Miley-ra és ha Liam elutazik forgatásra (paranoia) akkor bizony Ziggy bosszút tervel. Most épp Felfalta Miley gyémántjait. (persze valójában nem gonosz a kutya... vagy még is xD) 
 Miley ezt nyilatkozta.: -Ziggy egy makacs kis kutyus, ez az igazság... Engem utál, de Liambe szabályosan beleszeretett. Amikor a párom elutazik, Ziggy bosszúhadjáratot indít. A napokban a gyémánt ékszereimet falta fel, majd másnap úgy potyogtatta őket szét a lakásban. 
 Persze Miley valóban nagyon szereti ezt a kutyust :D És Ziggy is nagyon szereti Miley-t. Ez látszik a twitter képekből amiket Miley tweetel kora reggel, hogy mennyire megnevetteti Ziggy, amikor ezt a cuki arcot látja elsőnek. Mellékessen Miley hozzá tweetelte ehez a képhez hogy az ő fejét ne nézzük, mert nagyon korán volt még. >>>>>>>>


UÍ.: nem megerősített forrástól származik a hír, valószínű Miley nyilatkozatának nagy része át lett írva... de azt biztos átírták hogy "engem utál". Ugyan is Ziggy-vel nagyon jó viszonyt folytat az énekesnő.




2012. augusztus 7., kedd

Hosszú jegyesség

 Miley sokáig akar jegyben járni :) Liam pedig azt nyilatkozta hogy őt nem igazán érdekli az esküvő.
 Ami azt jelenti hogy nagyon távolra tervezik az esküvőt, és hogy számukra inkább a jegyesség a fontos. Hisz így fejezik ki szerelmüket.