2013. január 26., szombat

Miley a cosmopolitan címlapján :)


Miley melltartó nélkül egy kosztümben pózol a cosmopolitan címlapján. Attól független hogy nincs rajta melltartó, nem mutat többet mint amennyit már láttunk belőle :)

UÍ.: Miley-nak ez a twitter profilképe is :)







2013. január 20., vasárnap

Miley Cyrus aks.fm-je!!!!!!!!!

 Találtam egy askot ami állítólag Miley Cyrus-é :) totál oda vagyok Miley-ért, és nem akarom meghazudtolni, de nem hiszem, hogy ő az... hiszen ő nem olyan aki foglalkozik az utálókkal  és csak azért válaszol nekik hogy a rajongói utálkozzanak az utálók iránt.
 Küldött pár videó választ, ahol nincs kép csak hang, valóban Miley hangja, de más videókból. És végül küldött egy videót képpel, nem hiszem, hogy mondanom kéne, de egy másik videóból való, ráadásul, úgy hogy a kamera a monitort veszi.. valaki sokat dolgozott azon hogy sok rajongó elhiggye hogy ő az igazi Miley. Amíg nem küld egy valódi, és igazi videó választ, addig nem hiszek neki :) szerintem teljesen jogosan :)

Videó válasza <<< A videó amiből származik



UÍ: elég sok kérdésre válaszolt, pedig Miley, mostanában elég elfoglalt, és nyaralni is volt, szóval nem hiszem, hogy Costa Ricában nem volt jobb dolga mint ask.fm-ezni :) Mondjuk ki tudja.. még az is lehet, hogy az igazi Miley húzza az agyunkat (ha bár nem hiszem)