2012. május 5., szombat

Ma két éve hogy debütált a "can't be tamed" c. videóklipp


 Azóta nagy sláger lett. Világ szerte elismert klipp aminek youtube megtekintése meghaladta már a 90. milliót. A legtöbben csak úgy emlegetik hogy "ismered azt a madaras klippet"? 

2012. május 4., péntek

Miley Cyrus újabb kutyát fogadott örökbe

  Miley tegnap írt twitterére miszerint talált egy kölyök kutyust egy dobozban. Az énekesnőnek egyből megesett a kiskutyán a szíve, akit magához is vett. Úgy nevezte el hogy "Happy" (boldog) és ha minden igaz kisfiú. Fajtáját nem lehet tudni még pontosan talán Rottweiler-Beagle keverék.
 Az biztos hogy ennek a kutyusnak oltári nagy szerencséje volt/van, hogy Miss Cyrus talált rá, hiszen igazi arany élete lesz a színésznő mellett. 
 


Twitter profil
 Miley twitter profilképét is megváltoztatta egy olyan képre amin Happyvel van.

201. bejegyzés. Kicsit más témáról

 Nagy divatot jelentenek manapság a nadrágtartók azaz huzzen trógerek. Még sem hordják olyan sokan, így egyedi és divatos is maradhatsz, mind egy hogy fiú vagy lány vagy. Nagyon sok féle van manapság, akár milyen mintában találhatsz, sőt te is tűzhetsz rá akár kitűzőket, hogy még egyedibb legyen.
 Minden féle képen divatos. (lógatva/felcsatolva) Természetesen hasznos is, mert nem csúszik le a nadrágod. Viszont ha felcsatolod minden féle képen gyűrd be a felsődet. 

2012. május 3., csütörtök

Mit gondoltok? Selena és Miley.. barátok? o.O

 A képen látszik hogy már nem mai... amikor először megláttam egyből arra gondoltam hogy ezt egy rajongó photoshoppolhatta... Selena kicsit "ducibbnak" tűnik mint ahogy valójában... vagy csak figyelmetlen vagyok? Szerintem ha photoshop akkor valamelyik lány fejét tehették egy másik lány testére... 
 Ha viszont valódi a kép :) akkor az jó dolog... Miley jó pár hónapja nyilatkozott Selenával kapcsolatban hogy ők nincsnek rosszban.. sőt amolyan "távoli barát/ismerős" félék. 

 De őszintén a photoshopra tippelek! És ti?