2010. július 8., csütörtök

Még egy kis részlet a könyvből

" Vajon létezik könyv arról hogyan kínozzunk 11 éves lányokat? Ha nem akkor azok a lányok, akikkel elkezdtem együtt lógni - emlékszel, a "barátaim"- írhatnának egyet. Azon a télen minden egyes nap a készítsük ki Mileyt! hadművelet újabb, kreatív megnyilvánulását hozta. Undok leveleket küldtek nekem. Eltüntették a könyveim, és így elkéstem az órákról. Kigúnyoltak a ruhám és a hajam miatt. Azt mondták Rachelnek (nem ez az igazi neve), a barátnak, aki akkortájt kezdett barátkozni ezekkel a lányokkal, amikor én, hogyha egy asztalhoz ül velem ebédnél, akkor majd ő is megnézheti magát. Ezek után minden áldott nap tök egyedül ültem az asztalnál, és kínomban már a gótok klikkjével szemezgettem, miközben azon merengtem, vajon hogy néznék ki fekete hajjal és láncokkal. Azóta már döntésre jutottam: NEM VALAMI JÓL!" ...

Miley Cyrus az én sztorim (könyv)

Nos ez a könyv miről is szól? Terméseztessen Miley életéről. 11 éves korától meséli el életét egészen 16 éves koráig. Egy kicsi részlet a könyvből:
"A Hannah Montana meghallgatásán a váróterem úgy nézett ki, mint egy híres és népszerű doki váróterme. Régi magazinok voltak kitéve, fura szag terjengett, és nagy volt a feszültség- és persze mindenki arra várt hogy megvizsgálják. Néhány anyuka aki a lányát kísérte el, túl sok parfümö9t használt, amitől rögtön megfájdult a fejem. Habár eléggé biztos voltam abban, hogy az, ha nem kapom meg a szerepet, legalább ugyan akkora fájdalommal fog járni, és hosszabb ideig fogom érezni."
Nos ez csak egy kis részlet volt.