2011. július 13., szerda

Miley Cyrus twitter üzenete

Miley a mai nap folyamán pontossan 1 órával ezelőtt ami azt jelenti hogy nálluk akkor hajnali fél 1 volt. Ezt írta: Huhh én teli vagyok a kínai vacsora és a McDonalds desszert miatt. Otthon édes otthon.
A híres énekes szó szerint ezt írta....persze angolul...:) 

2011. július 10., vasárnap

Miley Cyrus ismét segített

Miley ismét segített a bajbajutottakon.... nagyothalló gyrekeken segített...és hallókészüléket adott nekik.

Miley Cyrus csirkét lopott

Miley Cyrus néhány évvel ezelőtt csirkét lopott egy farmról, annak érdekében, hogy a szárnyasok ne a közeli állatkert kígyóinak vacsorájaként végezzék. A tizennyolc éves énekesnő Jimmy Kimmel talkshowjában beszélt, meglehetősen furcsa kalandjáról. A sztár elmondta, hogy apjával, a country énekes Billy Ray Cyrus-szal és Braison-nel láttak néhány csibét egy farmon, majd nem sokra rá, megtudták, hogy a csirkék a közeli állatkert kígyóinak aznapi vacsorái lennének.
Miley elmondása szerint állatbarát apja égtelen haragra gerjedt és szólt a gyerekeiknek, hogy tegyék a csirkéket a zsebükbe, ők pedig engedelmes lurkók révén így is tettek.
“Zsebre tettük őket, és hazavittük magunkkal anyuhoz. Akkor éppen egy szállodában laktunk, úgyhogy a fürdőkádban kellett tartanunk őket˝ – mesélte Cyrus.
Majd repülővel hazavitték az állatokat a család Nashwille-i farmjára, és jó pár évre rá, természetes úton pusztultak el
 ˝Hoppá, most akkor lecsuknak˝ – ijedezett az interjú közben a sztár, majd hozzátette, hogy eddig nem keresték rajtuk a csirkéket.