2013. március 22., péntek

Miley táncol a youtube-on

 Miley csinált egy videót amin egy jelmezben táncikál :D nézzétek meg szerintem nagyon aranyos :D 


2013. március 18., hétfő

Dave Days újabb dalt írt Miley-nak

 Dave, aki már évek óta oda van Miley-ért, és egyszer már közösen is forgattak, most ismét új dallal jelentkezett.
 A dal címe.: Miley Cyrus where'd your hair go (Miley hová lett a hajad)
 Dave ebben a dalban elmondja hogy mennyire szerette Miley hosszú haját, és hogy mennyire hiányzik neki Miley régi kinézete. Dave szó szerint gyászolja az énekesnő haját.
 (persze csak poénkodik) 



Miley új dala Áprilisban debütál

 OOOMMÁÁJJJGGÁÁÁD :D Miley együtt dolgozott Will I Am-el, aminek következtében született egy jó kis szám (gondolom, még nem hallottam, de biztos jó) ami április 23.-án fog debütálni :D 


2013. március 17., vasárnap

Miley új autóval büszkélkedhet

 Nem is akármilyen autóval büszkélkedhet az énekesnő. Ez egy fekete színű Chevy Camaro ZL1. Miley-t még nem látták az autóban, hanem az asszisztensét Thomast. Szóval még nem biztos hogy az énekesnőé az autó. De ki tudja. Nagyon jó kis verda :) elfogadnám :3


 

MIAM.. még sincsenek problémák/ Miley új tetoválása

 Miley twitteren közölte hogy a gyűrűje javításon van, és ezért nem hordta az elmúlt napokban. Tehát Liam és Miley még mindig boldogok. Vagy mégsem? Nyilvánvalóan vannak problémáik, de ez még nem azt jelenti hogy már nem szeretik egymást :)
 Sőt Miley tegnap még egy új tetoválást is csináltatott, egy páros szívről(lásd a képen a jobb felső sarokban). Minden valószínűséggel, azért mert még mindig nagyon szereti Liam-et.