2012. július 28., szombat

egy új One Direction rajongó

A one direction fiúk magukénak tudhatnak még egy megszállott és hűséges rajongót Miley Cyrus személyében. Miley a twitteren tette közzé hogy oda van Zayn Malik-ért. Persze csak úgy mint egy "testvér". (Mielőtt pletykák indulnak közlöm az olvasókkal hogy semmilyen vonzalmat nem érez Miley >> Zayn Malik iránt). 
Az 1D tagok között is van megszállott Miley rajongó.. mégpedig Liam személyében. Jó persze az összes 1D tag kedveli Miley-t de Liam Payne a legjobban.

Új videó a LOL forgatásáról

 Ma osztotta meg twitteren az egyik rajongó ezt a  videót a lol forgatásáról. A videóban nyilatkozott Miley és a többi színész is. Azt mondták hogy imádtak Miley val dolozni, hogy mindig kész volt a szereplésre. 
 Miley az időjárásról is beszélt, hogy "minden nap jó lesz" ezt mondogatta... Mert ügye nagyon esős volt az idő, és reménykedett mindig hogy az idő jó lesz. 

2012. július 23., hétfő

Miley nem vett részt de nyert a TCA-n

 Miley valóban nem vett részt a TCA-n de két díjat is nyert. Choice Hottie: Female és a Choice Fashion Icon ebben a két kategóriában nyert. Gratulálunk Miley-nak. Itt egy videó is..: KATT IDE