2011. november 4., péntek

Miley uj twitter képe

Miley Cyrus tweetje

 Miley 5 napja nem írt twitterére ami elég szokatlan tőle, hisz eddig szinte majdnem minden nap írt. 
 De ma végre írt. Eddig 4 tweetet. Az egyik idézem: "Sorry I havent been tweeting as much! I deleted the twitter ap off of my phone. Just taking some "ME" time! =] love yall" ami lényegében annyit takar magában, hogy.: bocsi hogy nem tweeteltem, mert töröltem a telefonomról a twittert (véletlen).... Akik aggódtak Miley-ért mert nagyon eltűnt, megnyugodhatnak. 

2011. november 1., kedd

Miley nem dohányzik?

Volt egy kis időszak mikor előkerült Miley-ról pár olyan kép ahol cigaretta van a kezében. De újabb képek már nincsennek. Nem is vásárol cigarettát. Vajon csak kipróbálta? Hisz régen is azt mondta hogy ő soha nem fog dohányozni. Azt nem mondta hogy nem fogja kipróbálni. Olyan 4, max 5 hónapig tarthatott ez az egész. Ha kerülnek elő még olyan képek ahol dohányzik arról tudni fogunk. Én személy szerint nem ellenzem ezt az egészet, mert felnőtt és érett nő, el tudja dönteni hogy mit akar és hogy mi a jó neki. Csak féltem kissé hogy valami baja eshet.

Miley se maradt ki a halloweenból

Miley halloween-i bulit tartott szombat este. Rengeteg híresség jelen volt. Miley levelet írt a szomszédjainak, hogy ne hívják a rendőrséget ha nagy a hangzavar. 

2011. október 31., hétfő

Cody Linley a Miley-val való közös munkáról

Cody Linley a volt Jake Ryan (Hannah Montana) nyilatkozott a Mileyval való közös munkájáról. Ami elég vicces: A Miley Cyrus-szal való munka gázos volt.
"Larrynek, a kellékes srácnak volt egy fingógépe, amit eldugott minden alkalommal, amikor Mileynak és nekem egy csókjelenetünk volt a közönség előtt. Majd mindig elindította a fingógépet, és Miley visítozott vele!"