2012. február 11., szombat

Írtam egy jó kis cikket, de nem tették közzé :/

 Hali skacok. Itt a blog szerkesztője! :D Írtam egy jó kis cikket a starity-nek, és nem tették közzé. Biztos túl jónak tartották 'hehe'. Nem gond :D Itt közzéteszem. Ott amúgy is durván átírják, a dolgokat, hogy kicsit pletykásabb szaga legyen a dolgoknak :S A lényeg hogy képen közzéteszem itt, hogy milyen lett a cikk =Đ ez teljessen eredeti minden szavát én írtam ^^  Amit hozzá kell fűznöm a következő.:
 Azóta már kiderült hogy ki veszi át a helyét Miley-nak.
Selena Gomez lesz a beugró szinkronhang. Mellesleg sokan úgy gondolják, hogy Mileynak most ível lefelé a karierje, mert kilépett a rajzfilmből, és a menedzserével is különváltak útjai. De HÉÉÉÉÉ EMBER! Ez csak egy rajzfilm szerep. Mellesleg ne feledjétek, Miley-nak idén jelenik meg egy új albuma, és két új filme! :D Nah mind egy. itt a cikk. olvassátok  el. (ha érdekel)

Miley sokat twitterezik

 Miley manapság sokat van fennt a twitteren. Amit persze a rajongók nem is bánnak. Például multkor felkerült egy videó az internetre ami pontossan 15 éve készült. Vagy is Miley a felvételen 4 éves volt. Folyton azt hajtogatta hogy ő nem fél semmitől. (nagyon édes) A lényeg hogy Miley dudált eggyet az kocsival, és az öccse pont az jármű előtt állt. Így pont a fülébe dudált. Ezt nevette nagyon a twitteren.
 Még azt is csiripelte a mai napon, hogy.: " felkeltem, az anyámmal az én ágyamban WTF (mi a fasz) haha hogy történhetett ez"?
 Szóval tényleg sok mindent csiripel a twitteren.

2012. február 6., hétfő

Miley iPhone-jának megint betört a képernyője

Ez nem Miley-é. Csak példának tettem ki!
 Miley iPhone-jának már másodszorra tört be a képernyője. Az énekesnő 4 órával ezelőtt írta ki twitterére. Eléggé mérgesnek tűnt, és azt kérdezte miért készülnek 'ilyen' üvegből. Az 'ilyen' szó tudhatatlan mit jelent, mert Miley, mérgességében, egy nem létező szót írt. Miley sem szereti pazarolni a pénzét ilyenekre. Nem azért mert nincs rá pénze, vagy mert sznob, hanem mert tudja hogy a pénznek értéke van. Hisz sok más embernek nincs pénze. És egyébként is szeret vigyázni a dolgaira.