2011. november 30., szerda

Ki gondolta volna

  Ki gondolta volna, hogy Miley viccéből ekkora botrányt csinálnak. Már a CNN is erről beszél. Én úgy tudtam a CNN egy híradó nem pedig pletykaterjesztő! Butaság az egész. Miley nem drogozik. Miley-ék csak viccelődtek. Olyat mindenki szokott. A fiatalok már csak ilyenek, VICCELŐDNEK. 
 Dr. Drew Pinsky egy népszerű média pszichiátert, is azt mondta nem látja hol itt a gond. Szerinte a marihuána függők nem így beszélnek. Úgy gondolja most nem lepleztek le senkit sem akinek drog problémái lennének. 
   Nem tudom milyen érvet vár még a média, hogy ez a botrány is feledésbe merüljön. Mert hazugságot terjeszteni nagyon nem szép dolog. Egy szakember is megmondta már. Mi kell még?!
 Egyébként Mileyt nem különössen érdeklik ezek a rossz akaratú pletykák. Twitteren ő megmondta az igazat, Kellyvel együtt. Nem drogozik, csak viccelődik. 

2011. november 29., kedd

Mileyt feldühítették

 Miley szülinapjával kapcsolatban megint csúnya pletykákat terjeszt a média. Miley twitteren írt nekik. "Ne bombázzátok a barátaimat durva megjegyzésekkel. Semmi nem jogosít fel titeket arra, hogy fenyegessetek embereket. Szeretlek Kelly Osbourne". 
 Miley azért írta ezt mert a twitteren barátaiba is belekötöttek. Minnt pl.: Kellybe aki Miley születésnapját szervezte. Osbourne kisasszony csak bevédte Miley-t az alaptalan pletykáktól. (ELŐZŐ CIKK) De erre is megkapta a megjegyzéseket. 

2011. november 27., vasárnap

Miley születésnapjából megint botrányt csináltak

 Mileynak sajnos vannak olyan barátai akik szivessen csinálnak pénzt a privát videókból, amiket az újságok nagy örömmel vesznek meg. Most Miley születésnapján készült videó, amin Miley megkapja a tortáját. A tortán Miley szerepel Bob Marley testén, erre Kelly Osbourne aki a partyt szervezte azt mondta hogy Bob Miley torta. Miley erre viccből azt mondta Kellynek hogy, "Honnan tudod hogy füves vagy? Ha a barátaid egy Bob Marley-tortával lepnek meg a születésnapodon! Akkor egy kibaszott drogos vagy". Erre Kelly azt mondta hogy, "Tudod Miley a salvia volt a te problémád".
 De ügye egy ilyen helyzetet nagyon könnyen ki tudnak használni az újságok, hogy azt mondják, Miley füvezik. És sajnos kihasználják.
 Kelly Osbourne a twitteren írt a "The Daily-nek" az újságnak amelyik kiadta a hírt. Nagyából ezt írta Kelly: nagyon rossz dolog az, hogy Mileynak vannak ilyen barátai, akik így becsapják őt. És hogy ők csak viccelődtek. Mileynak nem is lenne ideje "füvezni" hiszen folyton forgat, tunézik, vagy egy dalon dolgozik. Miley folyton dolgozik.
 Kelly nagyon örült neki hogy szervezhetett Mileynak egy ilyen csodálatos partyt. Úgy gondolja hogy igazán megérdemelt már egy kis szórakozást. Hisz folyton csak dolgozik.