2013. július 29., hétfő

Miley nem örül az utánozóknak

 Miley egy interjúban mesélt arról, hogy amikor levágatta a haját, mindenki utálta(a többség). Aztán pedig sokan leutánozták. Csak az ő hatására. És Miley úgy tartja, hogy mindenkinek a saját útját kéne járnia, és a saját döntéseit kéne élnie.
 Az énekesnő ismét szeretne kicsit kilógni a sorból, ezért most valami teljesen mást fog csinálni. Valami újat. 

 Az már biztos hogy Cyrus nem szeret, másokra hasonlítani, és különleges szeret lenni. Vajon mire gondolt az alatt, hogy valami újat fog csinálni? Talán megnöveszti a haját? < Erre kevés az esély, mivel Miley oda van a rövid hajáért. Szóval ezt már csak akkor tudjuk meg amikor bekövetkezik.


2013. július 28., vasárnap

Az elmúlt hét hírei

We can't stop

 Miley azt ígérte ha a "we can't stop" című videoklipje eléri a 100 millió megtekintést, ő közzé teszi a rendezői változatot is. Mit ne mondjak, a videó megtekintése üti a mércét. Miley hétfőn megosztja a rendezői változatot.


                                            

Szórakozás

 Miley nem titkolja, szeret sztriptíz klubbokba járni, ahol szívesen tesz a táncosok fehérneműjébe pénzt.


Magánélet

 Mostanában nem mennek jól az énekesnő magánéleti dolgai. Twitteren véletlenül megosztotta egyik magán beszélgetését, amiben azt írta, hogy álomba sírja magát, és bevesz egy kis xanax-ot hogy kiüsse magát. (A képet szinte azonnal törölte)


Project the skin you're in

A színésznő meztelenre vetkőzött a "project the skin you're in" kampány érdekében. Pólókat gyártanak az énekesnő testével, és a kampány feliratával. Az eladott pólókból származó bevétel a bőrrák kutatására és gyógyítására adományozzák. 
 A pólók tegnap kerültek eladó listára, de azok már is elfogytak. Internetről is lehetett rendelni, de a rendszer összeomlott. Tehát nagy sikert arattak a pólók amik nemes célt szolgálnak.