2011. október 26., szerda

Miley új dala (megerősített hír)

Miley új dala 2012 elején lesz hallható. Ken Baker erősítette meg ezt twitteren. Hogy ki is az a Ken? Ő az egyik főszerkesztő az "E! Entertainment"-nél. Azt írta tweetjeben hogy ő maga is várja a dalt. Egy Bob Dylan feldolgozás lesz. A bevételt jótékony célokra használják majd fel. Mi köze is van Ken Baker-nek ehez? Minden évben készít az újság egy cd-t amin nagy énekesek hallhatóak. Az újság most Miley-ra vetett szemet. Így kerül a képbe az egyik főszerkesztő. 

2011. október 25., kedd

Szavazz Miley-ra

Hello. Egy internetes szavazás indult azzal a címmel hogy.: legjobb tini videó. Szavazzatok Miley- who owns my heart című dalára, vagy más kedvencedre. SZAVAZOK

2011. október 23., vasárnap

Miley Cyrus szerény

Miley Cyrus szerény. Ezt nyilatkozta volt kollegája Dougulas Booth. Idézem: „Nagyon keményen dolgozik. Fejben legalább 30 éves. Tavaly egész évben 20 millió dollárt keresett, mégis a földön jár, és nagyon szerény.” Egy sztorit is elmesélt srác: „Tudod, összetörte az iPhone-ját, és az édesanyja nem adott neki újat, erre Miley: »Ó, egek, mennyibe fog ez kerülni!« Egyáltalán nem szórja a pénzt.” Szóval Miley rajongók, büszkék lehetünk rá.