2012. november 17., szombat

Most már van facebook is

 Létrehoztam egy magyar rajongói oldalt a facebookon is. Számítok a magyar rajongók like-jaira :) Ott fogom posztolni a friss híreket, képeket :)  KATT

Új képek Mileyról 2012 november








Mileynak csúnya az arca?

 Miley ugyan lassan 20 éves lesz, de még mindig meggyűlik a problémája a pattanásokkal. Vajon valódi a fotó? Vagy azok a képek a hamisak amiken tiszta az arca.. Vagy csak most pattogott ki valamitől. Szerintem az utóbbi :) A lényeg hogy szerintem Miley pont ezért tökéletes, mert nem az :) én ezért szeretem annyira, mert ugyan olyan mint bármelyik másik ember :) <3 font="font">



UÍ.: Amúgy most nekem is ez az arcfelem pattogott ki :) 

2012. november 14., szerda

Bocsánat hogy rég írtam

 Mostanában, el vagyok havazva a tanulnivalókkal, persze ez nem kifogás, mert játszani is volt időm xD Mostanában, olyan nagyon sok komoly infó. nem igen jelenik, meg Miley-ról, és ezért is írtam rég, egy részt :) 
 Lassan megjelenik a So Undercover, angliában. Magyar premiert mgé nem tudok. Majd megírom ha lesz. De valószínű, valaki letölti az ottani felvételt és feliratozza majd ;)



2012. november 11., vasárnap

Miley a "the ellen" showban

 Miley beszél az új daláról, arról hogy mikorra tervezik az esküvőt (még nem tudja).
 Nos Ellen szervezett Mileynak egy leánybúcsút amit a képekből is láthattatok. Ha 2:06 -hoz tekeritek a videót, ott kezdődik. Egy megijesztéssel :D Miley viccesen "sikeít" xD :D Nézzétek meg ;)