2011. február 17., csütörtök

Az interjúban arról mesélt, hogy munkatársával, Josh Bowmannel semmi sincs köztük, csupán jó barátok.

Miley Cyrusról pár napja láthattunk olyan képeket, ahol Josh Bowman karjaiban üldögélve ölelgeti újsonsült kiskutyáját, ám Milz cáfolta a híreket, miszerint egy párt alkotnak, és eloszlatta a viharfelhőket feje felett.
Miley szerint attól, hogy odabújik valakihez, az nem jelenti azt, hogy randiról van szó: „Én nem randizom senkivel! – mesélte az egykori Hannah Montana, aki egyedül érkezett a Never Say Never című film premierjére. – Josh és én nagyon jó barátok vagyunk, és ő  igazán jól bánik a kedvencemmel. A mamám miatta hiszi azt, hogy egy idő múlva egy barátom sem marad, mert minden fontos dolog, amit csinálok, a kutyámmal teszem.”

Miley Cyrus a Grammy díjátadó legszebb ruhájában

Miley Cyrus a Grammy díjátadó legszebb ruhájában – Az egyik legkáprázatosabb ruha kétség kívül Miley Cyrus-é volt a vasárnap esti Grammy gálán. A 18 éves énekes és színésznő Roberto Cavalli estélyi ruháját viselte, melyhez Ofira és Lorraine Schwartz ékszereket választott. A Just Jared információja szerint Miley tréfálkozott a vörös szőnyegen, hogy ő nem akar gyűlölködő leveleket kapni Justin Bieber rajongóitól, akik sikoltozni kezdtek, mikor látták, hogy Justin rátette a kezét a csípőjére egy duett során a Never Say Never című filmben.
Teljes CIKK!

2011. február 14., hétfő

Miley Cyrus cicis képe a Marie Claire magazinban!

Szexi fotó jelenet meg a Marie Claire magazinban Miley-ról, a cicije majd kiesik a ruhából. Úton a Playboy felé�UGRÁS A TELJES CIKKRE

Miley Cyrus nagyon bánja, hogy bongót szívott

Miley Cyrus ma már nagyon bánja, hogy salviát szívott barátaival. A Disney Királynő mesélt a novemberi incidensről. “Csalódott vagyok magamban, hogy csalódást okoztam a rajongók számára.” – nyilatkozta Miley két hónappal a történtek után. “Nem vagyok tökéletes … hibáztam.” – folytatta az énekes és színésznő.