2011. december 14., szerda

Miley mellei igaziak!

 Mileyról manapság az a pletyka terjeng, hogy megcsináltatta a melleit, ugyan is, nagyobnak látszottak a CNN heroes esten. Bár nagyon sokan tudják hogy nem igaz a hír, még is lehozta pár újság. Valójában csak a ruha volt nagyon kivágott, és feszülős, ami felnyomta a melleit. Miley erről nyilatkozott a twitteren. "köszönöm a bókot, de ezek a babák (mellek) mindig is az enyémek voltak. Azt kívánom hogy rájöjjetek, hogy nem kell magad megváltoztatni ahoz hogy szép legyél". Ebben Mileynak tejes mértékben igaza van. Nem is kell több, már mindenki tudja hogy a mellei igaziak. 

2011. december 12., hétfő

Miley szorgalmaskodik a twitteren

(uj twitterkép)
 Miley egy órája lecserélte twitterképét. Még pedig arra a képre amin Liamel pózol, a CNN heroes rendezvényen. Üzenőfalára pedig arról áradozott hogy milyen jó hete volt. Hisz nem csak a CNN rendezvényén hanem a legelső American Giving Awards-on is részt vett. Mind a két eseményen csodálatossan festett. És még egy költői kérdést is feltett rajongóinak, idézem "Ugye milyen aranyos volt Liam tegnap este"? Úgy látszik Miley teljes mértékben oda van Liamért =Đ   


A CNN rendezvényén éneklés közben

CNN Heroes: An All-Star Tribute

 A tegnap (2011.12.11) megrendezésre kerülő CNN Heroes: An All-Star Tribute elnevezésű rendezvényen Miley is részt vett (Liam társaságában). A híres énekesnő konferálta a "Young Wonder" kategóriában díjat elnyerő gyermeket, Rachel Beckwithe-et. Erről videó is készült. (alul nézhetitek meg)
 Másrészt Miley fel is lépett. A "The Climb" című slágerével.
 A megjelenésekor ugyan egy gyönyörű halvány sárga (vajszínű) ruhában virított, a fellépésre már átöltözött egy királykék ruhába. A haja laza féloldalas copfban volt mindvégig.




  
 



 

2011. december 11., vasárnap

Új szavazás

 A legjobb turnét szavazzák épp meg. Eddig Miley turnéja csak a 3. helyen van. Szavazzatok ti is. ITT

American Giving Awards 2011









Miley vezette le a műsort egy csodálatos Jenny Packham estélyiben. Inkább nem beszélek róla nézzétek meg a videót és a képeket.