2012. szeptember 7., péntek

Házasság vagy Új album- Miley Cyrus

 Miley sok interjút adott a VMA díjátadón Los Angelesben. Többek közt új albumáról és házasságáról is beszélt az énekesnő. 
 - Nagyon sok munkám van ezzel a felvétellel, úgy érzem meg fog ölni.
Tényleg nagyon izgatott vagyok hogy megházasodjak, de így is úgy érzem hogy házas vagyok. Most nem érzem szükségét, hogy papírom is legyen róla.
Idén ki fogok adni egy új dalt. Ez az első eset, hogy beszélek róla másoknak, nagyon izgatott vagyok. Ez más lesz mint az eddigiek. Tényleg nagyon keményen dolgoztunk az albumon, és nagyon büszke vagyok rá.









Új döbbenetes fotósorozat Mileyról











2012. szeptember 6., csütörtök

Miley Cyrus VMA 2012

                                             Az énekesnő interjút adott amiről itt egy videó.
                    Itt az E!NEWS cikke Mileyról. Olvassátok el, érdemes. KATT A CIKKÉRT





Miley tehetsége

 Ezt az oldalát énekhangjának még nem igazán mutatta az énekesnő. Tegnap feltöltöttek egy videót Mileyról amiben egy nagyon szép dalt énekel. Pár hónapos lehet a felvétel, mert itt még vállig érő haja volt. Hallgassátok meg én nagyon ajánlom, hihetetlenül jól énekli. Minden hang a helyén van. És a lebegtetések is csodássak. 


2012. szeptember 5., szerda

Így néz ki Miley most

 Miley jobb oldalt ha jól látom a képeken levágatta a haját, nagyon rövidre. Tudjátok ez manapság nagy divat, hogy egyik oldalt hosszú másik oldalt rövid...Amúgy szerintem ezen a képen nagyon fiús :) 

Ezen a képen látszik is hogy jobb oldalt levágatta.


A fotózás előtt :)
 

Miley ülőhelye a VMA-n

 Miley Rihanna mögött fog ülni a VMA díjátadón.
 Miley díjjat is fog átadni. Hogy őszinte legyek nagyon kíváncsi vagyok a ruhájára.. hisz rövid hajjal még nem láttam kiöltözve :) 

2012. szeptember 3., hétfő

Miley és Liam eltávlodtak?!

 Egyre kevesebb időt tölt együtt a pár, hisz Liam és Miley is dolgoznak. Ha bár az is felmerült, hogy Miley szerepelni fog Liam új filmében mellékszereplőként, de ezek csak pletykák. 
 Mileynak nemrég volt egy olyan kijelentése (nem megerősített információ) hogy.: Menyasszony vagyok, de kitudja meddig. <<< Most ezzel vagy arra célzott hogy feleség lesz, vagy véget vet kapcsolatának Liam-el.
 Mostanában sokan támadják Miley-t még MR. Perez Hilton is akiről nemrég írtam a blogomban (másikban). Azt hiszem pletykát indított.... ami nem tetszik. De hát ez a dolga. Pedig anno még nagyon oda volt Miley-ért.

Ezek a képek tegnap készültek róluk (szept.02.) Nem tűnnek valami beszédesnek, de ezek csak képek.
Nemrég Liam megjegyezte egy interjúban, hogy
neki jobban tetszett Miley hosszú haja, és hogy nem is tudott arról hogy Miley lekészül vágatni a haját, csak azt mondta neki az énekesnő, hogy változtatni fog a külsején. De Liam ehez hozzá volt szokva, elvégre az énekesnő folyton változtatott a megjelenésén az elmúlt időkben.