2013. június 12., szerda

Beszóltak Miley-nak

 Mileynak twitteren üzent Amanda Bynes (akiről mellékesen még életemben nem hallottam) ... Azt írta Miley-nak hogy "Csúnya vagy" és csatolt mellé egy képet az énekesnőről, amin szerintem nagyon is csinos.
 Reagált a hírre PerezHilton is, aki twitteren írta a következőket "Mielőtt valakire azt mondod csúnya, inkább írd le 100-szor egy papírra, és hagyd" (vagy is valami ilyesmit írt)

 Miley még nem reagált az üzenetre, de valószínűleg nem is fog, mivel nap mint nap kap ilyen üzeneteket, jelenléktelen emberektől mint Amanda :)


Justin Bieber és Miley együtt buliztak

 Ez kezd egyre gyanúsabb lenni a médiának. Miley volt, hogy órákig időzött Justinnál, és fordítva is. Ami-nap pedig együtt buliztak egy szórakozóhelyen, ahol állítólag erősen flörtöltek, és együtt távoztak.
 Mindenki tudja, hogy Miley és Liam háza táján nincs minden rendben. De azt is tudjuk hogy Miley nem csalná meg vőlegényét :)
 Tehát ez szerintem csak egy csúnya pletyka :) Nyilvánvaló hogy Miley és Justin jó barátok, és most hogy Justin szingli több ideje van a barátaira :) plusz valószínűleg közös dalon is dolgoznak :)
 Egyébként volt egy időszak amikor Justin csapta a szelet Miley-nak, de aztán mind a ketten kapcsolatba léptek, így nem igazán törődtek egymással.