2012. október 13., szombat

Megjelent a So Undercover premierje

ÁHHHHHH nem is tudom hogyan fogalmazzam meg ezt a "cikket" szóval inkább olyan Majássan leírom amit akarok. Szerintem giga jó lesz ez a film... :) az előzetes mindent elárul.. én a LOL-t is imádtam :) és ez a film annál is jobb lesz :) már mint nem mintha a lol nem tetszene csak ez OMG szeretem az ilyen "titkosügynökös" filmeket :) áhh és az a poénokat imádom :) wááá :D Lassan az egész filmet is láthatjuk :) wííí


Miley a The Tonight Show-ban

 Emlékeztek még a Hannah Montanna epizódokra? Ahol Hannah folyton a The Tonight Show-ban nyilatkozott mindenről, sőt itt mondta el, hogy ő valójában Miley. 
 Hát Miley tegnap adott interjút Jay Leno-nak. Nagyon csinossan kiöltözött mint ahogy azt a lenti képen is láthatjátok. Ha fennt lesz az interjú a youtube-on felteszem (ha nem felejtem el)
Miley régen is sokszor adott interjút Leno-nak. Összegyűjtöttem pár régebbi interjúképet.:

Egy kis előzetes a Két pasi meg egy kicsiből

 Mint tudjátok Miley vendégszereplő a két pasi meg egy kicsiben. Egy Missi nevű lányt játszik, aki egyértelműen rengeteget beszél. Amerikában 5 nap múlva fog debütálni ez a rész. Állítólag Miley nem csak két részben kap szerepet, hanem majd a későbbiekben is feltűnik majd pár epizódban.
 Nézzétek meg a videót szerintem nagyon poénos.


Miley imádja a két pasi meg egy kicsi forgatásait, nagyon megszerrette ezt a kis csapatot, ami miatt nagyon lelkes. 


2012. október 12., péntek

Nick Jonas arra kéri Miley-t hogy ne házasodjon

 Tegnap a Nick Jonas fellépett a Radio City Music Hall-ban... Egy új dalát mutatta be amit Nick maga írt. A dal címe.: Wedding Bells (esküvői dallamok)
 És a szöve ami Miley-ra utalhat.: 

 Nem akarok szeretni, ha nem téged szeretlek,
 Nem akarom hallani az esküvői dallamokat, 
 Talán megpróbálhatnánk, még utoljára,
 De nem akarom hallani az esküvői dallamokat,
 Próbálok elaludni,
 Te felébresztessz mert próbálom látni a fényeket,
 ahelyett hogy jobban érezném magam,
 Nem akarom hallani az esküvői dallamokat.




2012. október 11., csütörtök

Miley a "City of Hope" gálán

 Az énekesnő ismét kitett magáért, és nagyon csinossan jelent meg a City of Hope gálán. Fel is lépett az új feldolgozásával aminek a cíem.: Look What They've Done To My Song. 





Party in the USA -feldolgozása

 Miley dalát ismét feldolgozták, most épp egy Amerikai x-factor-os csapat mutatta meg másképp a dalt. Nézzétek meg a videót :)


Miley vért adott

 Miley Cyrus és Tish Cyrus is csatlakozott azok sorába akik vért adtak. Valószínűleg nem ez volt az utolsó. Miley intenzíven részt vesz az Amerikai vöröskereszt "munkálataiban" és támogatja őket.
 A rajongók ismét büszkék lehetnek az énekesre akinek lassan itt a születésnapja.



2012. október 7., vasárnap

So undercover premierje

 Miley Cyrus filmje december 20-án kerül vetítésre Magyarországon. Személy szerint én már nagyon várom hogy megjelenjen, biztos vagyok benne hogy Miley nagyon jól alakít benne... van egy olyan pletyka miszerint, ha sikeres lesz a bemutató, elkészítik a So Undercover második részét is... de erről már írtam régebben is. 
















 
Voltak olyan pletykák miszerint Miley azt szerette volna ha ez a film nem jelenik meg a mozikban, hanem egyből DVD-n adják ki... Ha jól tudom ez valóban igaz, így az USA-ban nem is vetítik a mozik... 


Miley a két pasi meg egy kicsiről

 Miley nagyon jól érezte magát a két pasi meg egy kicsi forgatásán. Twitteren is közzétette ezt a szemléletét.: A legjobb időtöltésem volt a két pasi meg egy kicsiben, két epizód. Értem már miért megy ez a sorozat 10 éve. Félelmetessen elképesztő ez a csapat.

 A rajongók már alig várják hogy láthassák ezt a két epizódot. Ha többet meg akartok tudni a szerepéről KATT << egy régebbi cikkemre. 


Miley öltözködését belevitte a sorozatba mint látjátok. A rockeres bakancs és a csini ruha. Ez Miley stílusa. Viszont teljessen más embert alakít "belsőleg". Ezt a  második képről szerintem totál le lehet venni...De semmi biztossat nem tudok mondani, amíg nem jelenik meg a két epizód amiben az énekesnő szerepel.