2011. július 6., szerda

Miley Cyrus kipihente magát

A jelek szerint Miley kipihente a turné fáradalmait.... hisz 20 perce írt twitterére.... ami azt jelenti  hogy nálluk hajnali kettő van....Miley megint nem alszik?! A twitterén megosztott üzenetében a homosexuális házasságról beszél...hogy legalizálták California államban.....Arról is beszél hogy a világot elferdítik amikor az emberek elmenekülnek meggyilkolt gyerekekkel... ez után beszél a homoszexuális házzaságokról.....hogy mi nem tudunk kapni homoszexuális házasságot...vagy valami ilyesmi...nem értem teljessen.....:S.....:)

2011. július 5., kedd

Rajongók álmodnak

A rajongók rengeteget álmodnak a kedvenc hírességeikke... ez esetben Miley Cyrus-ról van szó. Találtam az interneten egy ilyen idézetet: "Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből …" szerintem ez hazugság.... Vegyük az én esetemet... Sokat álmodtam már Miley Cyrusal..... de biztos hogy nem "vágyódik" utánnam. Ez az ídézet fordítva igaz... Ha te "vágyódsz" annyira valaki iránt akkor te lépsz ki a testedből.....hogy találkozz az illetővel....:)

Miley régen és most

A kedvencem...:) <3
felnőtt érett NŐ...:)
ez a kép még a Party in the USA-ból van...:)

a kis pom/pon lány :D
hogy milyen kis édes...:)

hát igen Miley is volt kicsi...:)

Miley egyre nagyobb

Itt már 12 éves volt...:)

Itt már 14...:)

Miley Cyrus most pihen

Az énekesnő most kipihenheti a turnén szerzett fáradalmait......:)...rengeteget dolgozott a turné alatt, és olyan is volt hogy nem aludt....de most pihen. Ezt is csak onnna tudom, hogy Nem írt már 2 napja a twitterére... és ezt általában előre bejelenti....de most nem jelentette be...így biztos vagyok benne hogy most egy kicsit kikapcsolódik......Miley jó pihenést.

2011. július 3., vasárnap

Miley Cyrus új dalát adta elő az utólsó turné fellépésén

A tegnapi, egyben utolsó koncerten, Perthben egy új dalt is bemutatott, melyet két táncosának énekelt el, akik hamarosan összeházasodnak, és felhagynak a tánccal. Az énekesnő eredeti oldalán, a mileycyrus.com-on találhatóak színfalak mögötti videók és képek is, melyek a turné alatt készültek.  Szerintem ez egy gyönyörű szerelmes dal... és Miley-tól egy óriási gesztus... hisz szerintem nagyon édes dolog volt ez tőlle :D <3 A videó kicsit rossz minőségű... de a lényeg ott van ( Miley) <3