2011. október 22., szombat

Miley Cyrus megtalálta a NAGY barátot

  Miley Cyrus megtalálta a NAGY barátot aki személyében ismerhetjük  Cheyne Thomas-t. Már nagyon rég óta ismerik egymást, ahogy egyre csak jobb barátok lesznek. Ma twitterén Miley írt is neki hogy "ma medencés nap Cheyne Thomas-al" De vásárolni is együtt mentek. Liam, viszont sehol a láthatáron. Fogalmunk sincs arról hogy hol lehetett, és hogy miért nem csatlakozott hozzájuk. Liam és Cheyne jóba vannak, múltkor 3-an filmeztek együtt, amit Miley tweetje igazol. 
Miley itt Thomasnak mutatja a kaját....;) 

Mint az gaz barátok :D

Új trend a twitteren

Hali mindenki akinek van twittere. Tegyük Miley-t büszkévé, és tweeteljük hogy: SMILERS STAND UP FOR MILEY .....reméljük Miley látni fogja...;) 

Miley Cyrus klippet forgat?

Miley twitterén a következőket írta tegnap: "Ma táncoltam, alig várom már hogy elmondhassam mi az új projekt xx" A pletykák szerint Miley ezzel egy klippre célzott, hisz ha filmet forgatna már rég napvilágot látott volna a hír, egy klippet ugyan is könyebb elrejteni. Valószínű a készülő album egyik klipjéről lesz szó, ami 2012-ben fog debütálni ha minden igaz. És reméljük igaz. 

2012 Miley Cyrus éve lesz

Ez is a the time, egyik albumborítója
  Miley éve lesz 2012, hisz két filmje lesz bemutatva, a "lol" majd a "so undercover" és ha ez még nem elég, egy új lemezt is világra hoz, amivel már nagy munkálatok folynak. Titokban akarták tartani az új lemezt még egy kis ideig, de Miley elszólta magát a twitteren. Amikor kiírta hogy meg van fázva, akkor erőssen célzott a lemezre.  A rajongók idén nem hallhattak sok újdonságot Miley-tól, csak 5-öt, de ezeken a dalokon, nem nagyon lehet Miley hangját hallani. 
A the time után, szinte rögtön kiadták a Can't be tamed
című albumát

A the time című albuma

A legelső önálló albuma: Brekaoukt

Miley Cyrus LOL című filmjét megint eltolták

A rajongók nagy szomorúságára megint tolták a filmet. A film 2012 tavaszán lesz látható a mozikban. 

2011. október 19., szerda

Miley elmondta véleményét sokmindenről

Igazából nekem nincs is hozzáfűznivalóm.
"Az embereknek nagyon vegyes a véleménye rólam. Ellentmondásos vagyok, akit el kéne tiltani mindenkitől 13 éves kor alatt, vagy igazából jó példa vagyok? Nem tudom, hogyan jutottam idáig. Fura. A két véglet. Nem vagyok valami őrült nőszemély, aki a legmélyebb bugyorból jött fel, mert nem így történt. Mindig próbálok igaz hű maradni önmagamhoz. Minden 18 éves lány felfedezi a szexualitását, tapasztal, kipróbál doglokat. Nem értem, hogy én miért ne tehetném ezt. Muszáj, hogy az ember hű maradjon önmagához. Volt egy újságcikk, amiben benne voltak a fiatal hírességek. Rám azt írták, hogy én vagyok a lány a szomszédból típus, de a bevadult jó kislányok közé soroltak. Én meg egyáltalán nem értettem, mi a fene miatt van ez. Kb. minden nap otthon maradok este. Nem járok el bulizni. Két éve ugyanaz a barátom. Úgyhogy azt hiszem, az embereknek két nagyon különböző képük van rólam" 

2011. október 18., kedd

Miley Cyrus mérges kicsit

Ha jól megnézzük a képet látszik Miley legnagyobb
tetoválása az álomcsapda.
Miley nagyon nem örült a strandon készült képeknek amiket a paparazzik nagy örömmel készítgettek. A jelek szerint nem fotózás volt, hanem teljes valóság. Miley twitterén közölte az emberekkel hogy nem örül a képeknek. Ezt írta: -„Fogalmam sem volt, hogy lefotóztak. Ez tényleg nagy bunkóság, mert ez a nap nekem és Liamnek, NEM pedig a világnak volt szánva.” De ahogy a képeken látszott jól érezték magukat, hisz akkor még nem is tudták hogy fotózzák őket. Viszon akár hiszitek akár nem a paparazzik sem hívás nélkül mennek a helyszínekre. Lehet hogy valaki látta őket és kihívta a paparazzókat, de csúnya feltételezések szerint Liam is lehetett, azzal az indítékkal hogy megint címlapra kerüljön. 

2011. október 17., hétfő

Miley Cyrus és barátja Liam malibuban 2011 okt.

Ott vagyunk már? :O

Kicsi séta nem árt


Nagyon hideg lehet

Egy kis társalgás

Miley teszteli a vizhőmérsékletet

Liam már elindult és lassan Miley is

Felfelé menet a szállásba

A szép kilátás



 Miley és Liam malibuban élvezték az októberi napsütést. Mellesleg az énekesnő meg van fázva kicsit. Nem csoda hisz annyira nem volt jó idő a strandolásra. Azért jobbulást kívánok neki. Mellékessen azt is el tudom képzelni hogy ez egy fotózás volt amit, úgy tüntettek fel mintha paparazzi képek lennének. De ezt csak is ők tudhatják.

2011. október 16., vasárnap

Miley és Liam tetováltattak

Az ifjú pár tetováltatott, mégpedig egy koponyát a lábuk belső részére. Miley tatoválása kissé kisebb mint Liamé. A mexikóiaknál a koponya nem a halált, hanem inkább a humort és a szórakozást jelképezi.