2011. július 2., szombat

Miley Cyrus nagyon szereti Julia Ross-t

Miley Cyrus nagyon szereti Julia Ross-t twitter nevén pedig Julia Allynn-t.......Miley twitterén osztotta meg, hogy nagyon szereti és rendkívül édesnek találja Juliát. Rendkívű tehetségesnek tartja és Miley egyszerűen imádja....nagyon féltékeny tud lenni néha a hangjára......Miley úgy gondolja hogy Julia Ross egy igazi drágakő. 

Miley Cyrus találkozott egy beteg rajongójával


Szinte minden nap hallani hogy Justin Bieber találkozik a rajongóival..... Mileyról eddig nem sokszor halottam ezt......persze Miley is sokat látogatta a beteg rajongóit de mostanában nem. Most viszont egy olyan hírt halottam miszerint Miley találkozot a 16 éves Tina May-el aki üvegcsontal született. Idelinkelem a teljes cikket..... de angolul van....:) jó olvasást. TELJES CIKK (angol)

2011. június 30., csütörtök

Miley Cyrus ma nem alszik sokat

Miley ma egy partyba megy ahogy megosztotta twitterén. Nagyon várja már a jelek szerint. Ausztráliában lesz valahol.

Miley Cyrus beszált Demi Lovato kampányába

 Demi Lovato kampányában, a Love is Louder then the Pressure to Be Perfectben a rengeteg rajongón kívül néhány híresebb személy is részt vesz....Itt a legérdemesebb megemlíteni Miley Cyrus-t aki óriási rajongói tömegnek örvend. Love is Louder then the Pressure to Be Perfect, ami magyarul így hangzik: 'A szeretet hangosabb mint a nyomás, hogy tökéletes legyél'. UGRÁS A TELJES CIKKRE!!!!

Selena Gomez UTÁNOZZA Miley Cyrus-t?!

Kísértetiesen hasonlít a két lány karrierje, és a Hollywood Life című weboldal szerint azért, mert Selena Miley útját követi.
Miley Cyrusból, az egykori Disney-sztárból mára már komoly színész- és énekesnő lett, ezzel sok pénzt szerezve magának (csak 2010-ben 15 millió dollárt keresett). Úgy tűnik, van még egy fiatal sztár, aki megpróbálja követni és a nyomdokaiba lépni: Selena Gomez! UGRÁS A TELJES CIKKRE 

Miley twitterén megosztott üzenetek röviden

Miley nagyon sajnálja hogy lassan vége lesz a turnéjának... de azt üzeni a rajongóinak hogy ti már megéltétek az álmotokat..... nagyon imádja ausztráliát és nagyon örül neki hogy Syndey-ben lehet.

2011. június 27., hétfő

Miley Cyrus-t megtámadta egy rajongó a színpadon

A legvicessebb az egészben hogy Miley valóban majdnem elesett.... De nézzük csak meg hogy miért is? Nem a rajongó miatt aki felszökött a színpadra és átölelte Miley-t hanem a biztonsági őr lökte meg véletlen.... Azért sajnálom azt a rajongót... hisz ezek után azért kaphatot volna egy percet Miley életéből.... vag óy legalább egy ölelést....:D De Miley erre legalább amlékezni fog....:D ennek a lánynak sikerült Miley közelébe jutni...:D

2011. június 26., vasárnap

A lagújabb hírek Miley-ról

Miley megváltoztatta TWITTER képét erre: 

Miley régi iskolája

Biztossan felvetődött legtöbbetekben ez a kis kérdés "vajon hova járhatott Miley Cyrus". Most itt a válasz: For Youth Charter Schools. Így hívják azt az iskolát ahova Miley Cyrus járt. Itt a honlapuk: mileyiskolája