2011. november 23., szerda

Miley Cyrusnak twitteren kívántak sok boldogságot

Miley Cyrust twitteren is felköszöntötték, nem csak a rajongók hanem sok híresség mint Cheyne Thomas, Dave Days, Jason Earles, Mandy Jiroux és még sokan mások. Dave csinált Miley-nak egy videót is, ami szerintem nagyon aranyos lett, (és nem fer mert én is akartam ilyet csinálni) ;) Mellékesen Miley valószínűleg tartott tegnap este valami kis összejövetelt, mert páran azt írták a születésnapi köszöntőjük mellé hogy klassz este volt. 
 

Miley mesztelen képe kamu

  Egy kép már régóta terjeng az interneten, miszerint Miley van rajta mesztelenül. A feje nem látszik a lánynak, így  senki sem tudhatta biztosra hogy ki szerepel a képen. Most viszont fény derült rá, nem Miley hanem egy másik nő látható rajta. Így ezt is le tisztáztuk. 

   Miley valamelyik rossz akarója terjeszthette a képet. De egy figyelmes rajongó, alapossan utánna járt, és meg lett a bizonyíték arra hogy nem Miley látható a képen.

2011. november 22., kedd

Miley Cyrus 19. éves lett

Miley-nak ma van a 19-ik születésnapja. Ezennel szeretnék neki sok sok boldog születésnapot kívánni Igaz ott még tegnap van mert ügye az időzónák, de kb 2 óra és ott is ma lesz. =Đ