2012. augusztus 18., szombat

Miley-nak álmatlan éjszakája volt

 Miley kiírta twitterére hogy "álmatlanság". Régen volt alvás zavara. És félő hogy visszatér. Néha mostanában sem tud jót aludni. De azért legtöbbször tud. Szóval a lényeg hogy jól van ;) 

2012. augusztus 15., szerda

Liam-nek tetszik Miley új haja

Miley vőlegénye Liam csak annyit mondott Miley új hajáról.: Tetszik, ez csak jobban kiemeli a szép szemét.

2012. augusztus 14., kedd

Miley hajáról volt szó a "Good Morning America"-ban

 Miley hajáról volt szó a "Jó Reggelt Amerika" c. műsorban. Elmondták, hogy Miley mit írt twitteren az új frizurájáról, és azt is, hogy a rajongók ezt, hogyan fogadták. Elmondták, hogy volt olyan aki utálta és volt olyan akinek nagyon tetszett.
 Más sztárokról is szó van akik sűrűn változtatták haj stílusukat mint Jenifer Aniston vagy Rihanna. 
Egy sztárfodrász bemutatja Miley hajsítlusát jobban is.

 Szinte elmondtak mindent amit én kiírtam az elmúlt 2 napban. Nézzétek meg ti is a videót.: KATT A VIDÓÉRT  A videóban vannak olyan képek amiket én nem tettem fel a blogba szóval érdemes megnézni. Ezek olyan képek amikor a fodrász épp vágja Miley haját. (ha megtalálom őket az interneten valahol, felteszem)  

Miley 2 képet töltött fel twitterére



Látjátok, nem csak én vagyok néha "trehány" látnátok az én szobámat, amikor nem számítok vendégekre. Jó mondjuk a föld az tiszta, nincsnnek szana szét kis papírdarabok (ugyan is nincs kutyám) da az ágyam :D huhhhúú :D

Miley Cyrus rövidebb hajáról











Én egyre jobban kezdem megkedvelni Miley rövidebb haját. Amúgy hasonló stílusú mint amikor én felcsatolom a hajam :)

2012. augusztus 13., hétfő

Újabb kép Miley rövid hajáról

Miley feltöltött twitterére egy képet. Így láthatjuk végre a haját szemből is :) 

Nem ok nélkül vágatta le haját Miley

 Ugyan is ezzel támogatott egy  rákellenes jótékonysági szervezetet. A szervezetnek ajándékozta haját, amit majd jó pénzért el is tudnak adni, hisz biztos vagyok benne, hogy lesz rá vevő. (talán már van is)
 Így most már valóban nem lehet senkinek semmi rossz szava. Miley apjának van egy mondása.: "A vélemény olyan mint a segglyuk. Minenkinek van egy."


forrás.: Szöllősi Bianka 

Tweetek/képek Miley rövidebb hajáról

 Miley azt írta twitterén hogy soha nem érzett ilyet egész életében. Nagyon szereti az új haját, szexinek és szabadnak érzi magát.  
 Azt írta hogy valaki azt mondta neki hogy.: "Sokkal szebb mint Miley Cyrus"  <<<<< gondolom ezzel akarta kifejezni tetszését :D
 Személy szerint úgy vagyok vele, hogy Miley az Miley, ha rövid a haja, ha hosszú. Én így is úgy is imádom. Egy kis változás sosem árt. Amúgy meg majd megnő :D 




























2012. augusztus 12., vasárnap

Újjab kép a fodrásznál

Újjabb kép a fodrásznál. Lehet hogy csak szivat minket? Még mindig ott a kis lokni :D
Ez a 7. bejegyzésem ma ami azt jelenti hogy rekordot döntöttem, eddig egy nap max csak 6 cikket írtam. Hát most már 7-et :)

Miley írt a rosszakaróknak

Miley levágatta haját, ami így is rövid volt. Sokaknak ez nem tetszett amire Miley válaszolt. 

" Ha nem tudsz semmi kedveset mondani, ne mondj semmit. Ennyi. Az én hajam az én fejemen van.. senki másé. És ez lesz pápá :) "

Egyetértek Mileyval. Amúgy biztos jól áll majd neki a rövid haj, elvégre szinte mindig felkötötte. Az meg majdnem ugyan az. Amúgy meg majd meg nő.  


Miley még jobban levágatja a haját

Miley az elmúlt napokban visszaszámlált twitterén. Hát most megtudhatjuk miért... sokan arra tippeltek hogy egy új zenével drukkol elő az énekesnő, de az igazság ez.: Miley még jobban levágatja haját. Lehetséges hogy így akarja visszanyerni eredeti hajszínét, és lenöveszteni a festéket. Vagy egyszerűen most még rövidebben akarja hordani frizuráját, ami eddig is elég rövid volt. Miley most van épp a fodrásznál. 

Új szerepet kapott Miley Cyrus

 Ha minden igaz Miley Cyrus szerepelni fog a "két pasi meg egy kicsi" című amerikai sorozatban (two and a half men)  A következő évadban láthatjuk majd. Több epizódban is szerepelni fog. Ha jól fordítottam egy szexi lányt fog alakítani aki most költözött a városba. Majd randizni fog az egyik főszereplővel Jake Harper-al (Angus T. Jones).
 Mint tudjuk a sorozat egyik főszereplője Ashton Kutcher ami vicces mert Miley a LOL-ban Ashton exével Demi Moore-al szerepelt.

El jött az idő

Miley kiírta twitterére hogy "tick tock tick tock" azaz hogy pár perc és kiderül hogy miért számolt vissza twitterén.... Már nagyon kíváncsi vagyok :D
Most már szinte mindenki erről beszél :D Elképzelhető hogy egy új dalának előzetese jelenik meg... hisz mostanság elég sokat dolgozik a stúdióban :) Hát a lényeg hogy sikerült Miley-nak felcsigázni a népet :D 

A blog statisztikája

Lassan meg lesz a 20.000 látogató. Igyekszem színesíteni a blogot. És köszönöm a magas nézettséget. :D Örülök neki hogy külföldön is nézitek a blogomat. :D 

Demi Lovato és Miley Cyrus?

 Most Demi Lovato és Miley is Philadelphiában tartózkodnak. Demi-nek ma este lesz ott egy koncertje, Miley pedig Liam miatt van ott. (Mert ott forgatják Liam új filmét a Paranoiát).
 Miley pár napja visszaszámol a twitteren. Senki nem tudja, hogy miért. Vannak rajongók akik ezt a két dolgot összekapcsolták.: Miley visszaszámlálása >>>> Demi koncertje pont a visszaszámlálás végső napján.
 Ebből szerintem ti is tudjátok nem világvégét lehet levonni hanem azt.:lehetséges, hogy Miley ellátogat Demi koncertjére. Elvégre elég jóban van a két énekesnő. Ha így van remélem kép is készül róluk.
 
De az is lehet hogy Miley-nak és Liam-nak évfordulója van :D
    


         Ma kiderül :D



  Forrás.: Szőllősi Bianka