2012. július 21., szombat

Megnéztem a LOL-t

 Hűűhha megérte rá várni.. én imádtam :) Miley remek volt... nagyon élveztem a filmet... Én tényleg nevettem rajta....
 Mindenkinek ajánlom :) 10/9 pontot érdemel a film :) Demi Moore is nagyon jól alakított benne és a többi színész is :D Miley-t pedig imádtam <3 szerintem ezt a filmet is jó párszor meg fogom nézni mint ahogy a the last songot (11-szer láttam)


Miley nem akar megjelenni a TCA-n


  Miley nem akar megjelenni a TCA-n (Teen Choice Awards). Nem tudom mi történt hogy nem akar elmenni... azt hiszem ezt nem sokan tudják. Mindenesetre a rajongók próbálják meggyőzni arról hogy el kéne mennie.. mert a rajongók nem hajlandóak megnézni a díjátadót ha Miley nincs ott.
 A smiler-ek még azt is elérték hogy twitter trend legyen ez.:
We Want Miley At TCA (mi akarjuk Miley-t a TCA-n) Jelenleg a 4. helyen áll ez a trend. Reméljük meggondolja magát, de persze senki nem akarja kényszeríteni őt, ha nincs kedve a rajongók nem haragudnak majd meg rá :
)

2012. július 20., péntek

Twitter trend

 Most a smilerek (miley rajongók) próbálják twitteren trendé tenni ezt.: Miley Owns The TCAs
Mindenki akinek van twittere tweetelje hogy top trendé tegyük :D legutóbb sikerült trendé tenni hogy.: We believe in Miley (mi hiszünk Miley-ban) még pedig 5-ik helyen volt... szóval szerintem ez sem lesz akadály :) gyerünk Smilers :) :)

2012. július 19., csütörtök

Twitter trend

 Huhhúú gyerünk SMILEREK!! topp trendé tettük a "We believe in Miley" -t ha még nem tettetek ilyen tweetet tegyétek.. :) most a 7-ik helyen van de folyamatossan jön fejjebb :D gyerünk csak tweetelgessetek :D
 Mellékessen ma van a LOL preimerje Magyar o.-n remélem minnél többen eljuttok a mozikba :) nekem sajnos nem jött össze de minden féle képpen meg fogom nézni XOXOXOOXX

2012. július 18., szerda

Twitter hírek

 Miley megváltoztatta twitter profilképét, amin épp felpróbált egy unkornis fejet. Szerintem nagyon vicces. 

 Miley ismét összetűzésbe keveredett a paparazzikkal, és twitteren ezt szóvá is tette. Így fogalmazott.:
"Miért érzik szükségét annak a paparazzik hogy videót csináljanak rólam amikor Ziggy-t sétáltatom? De most komolyan? Ezt akarják olvasni a címkapon: Miley kutyája szart egyet"
Szerintem ez elég vicces #Đ