2012. július 13., péntek

Mileynak ismét új tetoválása van

 Alig telt el pár nap mióta megcsináltatta másik tetoválását, most újabb készült. Miley és Liam tegnap gördeszkázni voltak, amikor a paparazzik lencsevégre kapták Miley jobb kezén lévő tetoválását (piros betűkkel a BAD felirat).
 Mellékessen Miley ismét nem örült a paparazziknak, így gördeszkájával takarta az arcát, a képek nagy részén.

 
                                 forrás.: FORRÁS

2012. július 11., szerda

Morning sun

 Mindenki ezzel a dallal foglalkozik.. hogy "megjelent Miley közreműködésével a Rock Maffia új száma" De hát emberek ez a zene már tavaly kiszivárgott :) miért olyan új hír ez? amikor már ősrégi? :D Amúgy természetessen jó kis zene  :) 

Új profilkép a twitteren

 Miley megváltoztatta twitter profilképét. A képen Liam és ő van, fekete fehérben. 

2012. július 10., kedd

Miley új filmben fog szerepelni

 Már régebben tervezték, de csak most lett kész a forgatókönyv. A film egyik producere Tish Cyrus (miley édesanya) Címe pedig.: Family Bond (gondolom a James Blond fíling miatt)
 Miley egy 16 éves lányt fog alakítani. A film debütálását 2013-ra tervezik. (reméljük ezt nem tolják el mint a LoL-t)
 A So Underc
over (miley másik filme ami már kész van) 2012. 11. 12-én fog megjelenni. 




     Forrás.: forrás1 , forrás2

2012. július 9., hétfő

American Idol

 Lehet hogy Miley Cyrus lesz az American Idol új zsűritagja. Úgy ahogy az X Factor is újjított két zsűritaggal (demi lovato, britney spears) így most az american idol is próbálkozik. Ha minden jól megy Miley lesz az új zsűritag, de esélyes rá Nicki Minaj, Katy Perry és Fergi (black eye peace) is (meg még páran). A rajongók már tweetelgetnek nagyon, mert remélik hogy Miley lesz az új zsűri tag.  FORRÁS

2012. július 8., vasárnap

Szolnokon jártam

 Szolnokon jártam Miley-t találtam :D megláttogattam nagy szüleimet, és eldobtam az agyam amikor megláttam ezt a plakátot *.*