2013. május 17., péntek

Miley sminkbakija

 Meg kell hagyni, hogy az énekesnő csodásan festett a maxim party-ján, de egy sminkbakit elkövetett. Nézzétek csak a képeket. Kicsit sok lett a púder a szája körül. 




Talán ezek az emberek szóltak neki :) Mivel az ezt követő képen, már kevésbé látszik :)


Látjátok, mintha már ott se lenne :)


Miley a maxim HOT 100 party-n

 Nem rég megrendeztek egy szavazást, arról, hogy ki a 100 legszexibb női híresség :) ennek a szavazásnak az első helyezettje Miley lett :D amin persze nem is csodálkozunk :D 
 Még Selena Gomet is nyilatkozott ezzel kapcsolatban, még pedig azt, hogy "Miley teljes mértékben megérdemli az első helyet" :)
 Íme pár kép a party-ról :)








Miley bebizonyította hogy megérdemli ezt a címet :) tökéletes ruha, cipő, és a haja is nagyon jól volt beállítva :D

Miley új dala debütál

 Május 19.-én Miley új dala debütál a Billboard Awards-on(Élőben fogja előadni). A dal címe is kiszivárgott már "We can't stop" (nem tudunk megállni) 



2013. május 13., hétfő

Miley reagált az utálóira

 Miley nap mint nap kap halálos fenyegetésű üzeneteket twitteren a Tylor Swift és Selena Gomez rajongóktól.
 Azt írta nekik twitteren.:
"Minden nap Swift vagy Gomez néven ijesztő üzeneteket írnak nekem (A halálom népszerű)  Kérlek Smilers (Miley rajongók) soha ne gondoljátok, hogy azzal támogattok engem ha utálkoztok más művészekkel szemben. A rajongóim azzal tesznek büszkévé hogy támogatják a zenémet és mindent amit teszek" < ez volt az első reagálása, majd ezt követően ezt tweetelte > "Biztos vagyok benne hogy ezek az utálkozók, sokkal boldogabbá tennék az ő példaképeiket ha az ő zenéjükről tweetelnének nem pedig az én halálomat kívánnák, mint egy pszichopata" Majd egy kicsivel később ezt írta > "Mi mind barátok vagyunk. Miért nem lehetünk mind azok?" 

 Ezt szeretem Miley-ban, hogy mindig kiáll a maga igazáért, és őszinte a rajongóival ^^


Tish tegnap ünnepelte születésnapját

 Tish mammy tegnap ünnepelte szülinapját, és erről meg is osztott egy képet instagrammon :)