2011. november 19., szombat

A Who magazin interjút készített Liam Hemsworth-al

 Nagyrészt, a randikról és a filmekről volt szó. Elárulta hogy Mileyval a kedvenc helyük Nashville-ben, a "Steak and Shake". Oda szoktak járni enni ha ott vannak a környéken. Meg kérdezték tőle többek közt azt is hogy mit talál Miley-ban szexisnek. Erre az volt a válasza, amiért a rajongói is szeretik Miley-t. "Ö magabiztos sosem kételkedik az elveiben, és mindegy mit tesz, válalja a következményeket". Feltették neki azt a kérdést is hogy Miley mit tart benne (liamben) szexisnek. Válasza a következő.: "Fogalmam sincs, mindig tudni akartam. Talán mert olyan bolond vagyok".

Nicole Scherzinger ugyan olyan ruhában mint Miley

 Nicole Scherzinger egy ugyan olyan ruhában jelent meg a GQ magazin Men of the Year estjén mint Miley tavaly a The last song premierjén. Vajon Nicole tudott róla, hogy Miley már tündökölt egy ugyan olyan ruhában, vagy csak véletlen. Minden esetre mind a két hölgy nagyon csinossan mutat a ruhában. 

2011. november 18., péntek

Miley Cyrusról megint csúnya pletykák vannak a neten

 Egy cikk a starityn azt állítja, hogy Miley még mindig szűznek tartja magát és bolondul a szexért. Katt a cikkre Ezzel az a probléma hogy egy szóval sem mondta hogy bolondul érte. Másrész az utolsó előtti bekezdés, szín hazugság idézem: "Miley tizenkét éves kora óta hordta a tisztaság gyűrűt (ami azt jelenti, hogy házasságig nincs szex), de mióta együtt van mostani barátjával, Liam Hensworth-al, a gyűrűnek nyoma veszett."
 Tisztázzuk!!!! Miley Cyrus 16 évesen levette a tisztaság gyűrűt mondván hogy nem fog hazudni a világnak!

2011. november 17., csütörtök

Szeretlek Miley mert

Megtanítottad, ha sokan bántanak akkor is áljak ki az elveim mellett,
Megtanítottad ha sírok azzal nem lesz jobb,
Szeressek másokat, hibáikkal együtt is,
Fogadjam el magam úgy ahogy vagyok,
Hogy nem kell felejtenem ahoz hogy túllépjek valamin,
Ösztönzöl minden tettemre,
Erőt adsz nekem amikor nehéz minden,
A zenéid megihletnek,
A hangod simogatja a füleimet,
Annyi mindent megmutattál és annyi mindenre megtanítottál, ez csak kis töredéke volt mindennek =Đ  Köszönöm Miley
                                          (by Maja)

2011. november 16., szerda

1000 művész

 Nah Miley rajongók most legyetek nagyon büszkék mert Miley a top 1000 művészből a 85. =Đ 

Miley Cyrus-t kövérezik

 Nem rég Demi Lovatonak a testsúlyán lovagoltak a kritikusok, de most rászáltak Miley Cyrusra is. Saját véleményem szerint Mileynak tökéletes női alakja van.
 Miley twitterén válaszolt támadóinak: „Egy olyan lányt, mint én dagadtnak hívni, ezt teszitek a többi emberrel is. Én szeretem magamat, és ha ti is így éreznétek, akkor nem ülnétek azért a számítógép előtt, hogy megsértsetek másokat". Mileyval nem csak a rajongói de más emberek is egyet értenek ebben. (Ha sovány lenne akkor az lenne a bajuk).