2011. augusztus 10., szerda

Miley a "szerelmet" választotta

Miley Cyrus fülig szerelmes! A 18 éves énekesnő nem jelent meg a 2011-es TCA-n, holott a Legjobb női divatikon, valamint a Legjobb színésznő kategóriában is a jelöltek között volt. De mint kiderült, nem a távolság volt az oka távollétének, ugyanis nem messze a helyszíntől sétálgatott barátjával, Liammel, akivel immáron harmadszorra hozta össze a sors.

2011. augusztus 7., vasárnap

Miley Cyrus dohányzott 2

  Nos kedves rajongók jobban utánna néztem Miley dohányzós dolgainak....És rábukkantam egy másik képre. Itt már megvan Miley vasmacskás tetoválása szóval nem régi kép....:S.....és itt egy cigarettás dobozt is tart a kezében így tagadhatatlan hogy az a kezében cigaretta...:S.....remélem csak egy kinőhető valami....és remélem nem dohányzik.....

Miley Cyrus dohányzott!!!!...:'(

Miley Cyrus dohányzott ez tény.... én remélem hogy csak kipróbálta vagy nem dohányzik teljes mértékben csak nagyon nagyon rotkán....:'(.....nem szeretném ha tönkretenné az énekhangját...:'( idézem Miley-t „Soha nem szeretnék dohányozni” – írta a 2009-ben megjelent önéletrajzi könyvében. Azt is hangoztatta, hogy mivel mindkét nagyapja tüdőrákban halt meg, nem kockáztatna. Ezt egy jó barátja írta Miley nak twitteren Perez Hilton is tweetelt Miley-nak: „@MileyCyrus Miley! Imádom az új tetkódat! De... nem szeretem, hogy dohányzol! Abba tudnád hagyni ezt, kérlek?”....Miley még nem válaszolt.

Miley Cyrus új luxus házat vett Los Angelesben

A sikeres énekes-színésznő a múlt hónapban vásárolta a tipikusan kaliforniai mediterrán stílusú palotát a már meglévő luxusvillája mellé. A házban többek között 5 hálószoba, 7 fürdőszoba, kül- és beltéri medence, gyógyfürdőrészleg, valamint konditerem is található.

A ház, csakúgy mint a tavaly vásárolt másik, nem messze található a Cyrus család központi rezidenciájától, ahol a fiatal híresség egyébként mind a mai napig él.

A villa és a hozzá tartozó birtok egyébként jól megerősített, magas védőfalakkal van körülvéve, így a szupersztár biztonságban élheti majd a magánéletét itt – feltéve, ha valaha beköltözik, hiszen egyelőre a tavaly vásárolt háza is üresen áll.

Miley Cyrus 7-ik tetoválása

Miley Cyrus most a homoszexuálisokért állt ki egy újabb tetoválásban. UGRÁS A TELJES CIKKRE