2011. november 27., vasárnap

Miley születésnapjából megint botrányt csináltak

 Mileynak sajnos vannak olyan barátai akik szivessen csinálnak pénzt a privát videókból, amiket az újságok nagy örömmel vesznek meg. Most Miley születésnapján készült videó, amin Miley megkapja a tortáját. A tortán Miley szerepel Bob Marley testén, erre Kelly Osbourne aki a partyt szervezte azt mondta hogy Bob Miley torta. Miley erre viccből azt mondta Kellynek hogy, "Honnan tudod hogy füves vagy? Ha a barátaid egy Bob Marley-tortával lepnek meg a születésnapodon! Akkor egy kibaszott drogos vagy". Erre Kelly azt mondta hogy, "Tudod Miley a salvia volt a te problémád".
 De ügye egy ilyen helyzetet nagyon könnyen ki tudnak használni az újságok, hogy azt mondják, Miley füvezik. És sajnos kihasználják.
 Kelly Osbourne a twitteren írt a "The Daily-nek" az újságnak amelyik kiadta a hírt. Nagyából ezt írta Kelly: nagyon rossz dolog az, hogy Mileynak vannak ilyen barátai, akik így becsapják őt. És hogy ők csak viccelődtek. Mileynak nem is lenne ideje "füvezni" hiszen folyton forgat, tunézik, vagy egy dalon dolgozik. Miley folyton dolgozik.
 Kelly nagyon örült neki hogy szervezhetett Mileynak egy ilyen csodálatos partyt. Úgy gondolja hogy igazán megérdemelt már egy kis szórakozást. Hisz folyton csak dolgozik. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése