2012. augusztus 10., péntek

Nem tudom ti hogy vagytok vele...

 ... de én egyszerűen nem bírom szó nélkül hagyni a Miley-t ócsároló embereket. Semmit nem tudnak róla, még is azt mondják rá hogy r*banc, vagy bármi más rosszat. Nem az! Hogy lenne az? Nézzenek már utánna az ilyenek annak hogy Miley valójában mit csinál. Mert biztos nem azt hogy fűvel fával lefekszik. 


 Ő albumokon és filmeken dolgozik. Sportolni jár, és kutyáival tölti szabad idejét. Van egy vőlegénye Liam akivel 3 éve együtt van. És nagyon szeretik egymást. Volt egy csúnya összeveszésük, de nem bírták egymás nélkül. És azóta sem vesztek össze olyan nagyon. 
 Szerintem aki így él mint Miley az nem egy r*banc... attól hogy nem szereted ne írd le... nem is tudsz róla semmit sem (azoknak szól akik azt mondják rá h. r*). De azt viszont elhiszem hogy hihetetlenül írigy vagy rá. Inkább éld az életed légy boldog és ne pazarold arra az ídőd hogy Miley-t ócsárolod. Nem kötelező kedvelni de akkor ne szóld le!
 Nekem sem kéne arra pazarolnom az időm hogy ilyet írok. De muszáj volt. Ez volt az utolsó hogy foglalkozok az ilyen kis jelentéktelenekkel, akik inkább más életébe kötnek bele, mint hogy magukba nézzenek.... pussz :3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése