2012. augusztus 8., szerda

Miley kutyája bosszúszomjas

  Miley és Liam közös kutyájuk Ziggy (kislány) nagyon féltékeny Miley-ra és ha Liam elutazik forgatásra (paranoia) akkor bizony Ziggy bosszút tervel. Most épp Felfalta Miley gyémántjait. (persze valójában nem gonosz a kutya... vagy még is xD) 
 Miley ezt nyilatkozta.: -Ziggy egy makacs kis kutyus, ez az igazság... Engem utál, de Liambe szabályosan beleszeretett. Amikor a párom elutazik, Ziggy bosszúhadjáratot indít. A napokban a gyémánt ékszereimet falta fel, majd másnap úgy potyogtatta őket szét a lakásban. 
 Persze Miley valóban nagyon szereti ezt a kutyust :D És Ziggy is nagyon szereti Miley-t. Ez látszik a twitter képekből amiket Miley tweetel kora reggel, hogy mennyire megnevetteti Ziggy, amikor ezt a cuki arcot látja elsőnek. Mellékessen Miley hozzá tweetelte ehez a képhez hogy az ő fejét ne nézzük, mert nagyon korán volt még. >>>>>>>>


UÍ.: nem megerősített forrástól származik a hír, valószínű Miley nyilatkozatának nagy része át lett írva... de azt biztos átírták hogy "engem utál". Ugyan is Ziggy-vel nagyon jó viszonyt folytat az énekesnő.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése